« Terug naar overzicht
Gastheer/gastvrouw (fulltime/parttime)
Locatie: Pinchos

Sta jij zowel graag achter de bar als bij de gasten aan tafel en bezorg jij jouw gasten graag een mooie avond? Dan zoeken wij jou! Past de Spaanse cultuur goed bij jou? Dan zit je helemaal goed.

Wij willen de gasten een onvergetelijke avond geven, hier is jouw creativiteit en enthousiasme erg belangrijk. 

Wat ga je doen?

Bij Pinchos Taberna ben je vanaf het begin tot het eind bezig met de gast. Je heet ze welkom, je neemt drank op en dit maak je ook zelf, je licht de kaart toe, brengt het eten naar de tafel en het allerbelangrijkste is dat je met passie voor je gasten bezig bent en dat je ze een geslaagde avond bezorgd.

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s.

Je komt werken in het gezelligste team van Doetinchem, naast hard werken is er dus ook ruimte om na werk een gezellige borrel te doen. Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, wil jij een wijncursus volgen, sociale hygiëne behalen of wat dan ook, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

Ben jij de perfecte match voor ons?

  • Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  • Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  • Je wilt geen-dag-hetzelfde baan 
  • Je bent representatief
  • Je bent sociaal sterk en gastgericht

Beleef Gringo's digitaal!

Start de virtuele tour