« Terug naar overzicht
Gastheer/gastvrouw (fulltime/parttime)
Locatie: Gringo's

Van een snelle hap tot een uitgebreid diner en van een rustig kopje koffie drinken tot dansen in de late uurtjes, jij staat altijd klaar voor je gasten met een grote glimlach.

Houd je van hard werken en vind jij het leuk om je gasten in de watten te leggen? Dan zit je bij ons goed. Je wordt iedere dag weer uitgedaagd om de gasten te verrassen met iets nieuws, geen dag is hetzelfde bij ons. Met jou samen kunnen wij het verschil maken en onze gasten een unieke beleving geven!

Wat ga je doen?

Als gastheer/gastvrouw geef je de gasten een warm welkom, je licht de menu- en drankkaart toe, je neemt bestellingen op, je brengt het eten en drinken naar de tafel en je doet alles eromheen wat leidt tot een onvergetelijke avond voor jouw gasten. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een leuke afwisselende baan aan met doorgroeimogelijkheden, zeer goed salaris en een goede fooi, goede arbeidsvoorwaarden en de leukste collega’s.

Je komt werken in het gezelligste team van Doetinchem, naast hard werken is er dus ook ruimte om na werk een gezellige borrel te doen. Je gaat werken met producten van topkwaliteit waar je veel over gaat leren. Verder is er ook ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen, wil jij een wijncursus volgen, sociale hygiëne behalen of wat dan ook, geef het bij ons aan en wij helpen je hiermee verder.

Ben jij de perfecte match voor ons?

  • Je bent ambitieus, een teamplayer en een harde werker
  • Je bent flexibel in de weekenden en op feestdagen
  • Je wilt geen-dag-hetzelfde baan 
  • Je bent representatief
  • Je bent sociaal sterk en gastgericht

Beleef Gringo's digitaal!

Start de virtuele tour