Laat u verrassen in onze Pinchos Taberna, geheel in de sferen van Spanje! Zeven dagen per week serveren wij tot in de late uren de meest verse pinchos; krakend vers gesneden stokbrood, rijk belegd met de mooste ingrediënten van hoge kwaliteit! De gehele avond zullen onze medewerkers langslopen met heerlijke pinchos. In elke pincho zit een prikkertje en aan de hand hiervan wordt afgerekend. De prijzen van de pinchos variëren van € 2,-, € 2,50, € 3,- Naast de pinchos kunt u ook diverse dingen zelf bestellen uit onze keuken, zoals mooie hamplateaus, nacho’s steaks, gamba’s of andere kleine gerechten. Natuurlijk serveren wij Spaans Mahou bier van de tap, en hebben wij ook nog diverse Spaanse bieren op fles. Er is een uitgebreide Spaanse wijnselectie, veel ook te bestellen per glas. Vraag gerust uw gastheer voor advies.

Reserveren bij Pinchos? Dit is uitsluitend telefonisch mogelijk 0314 365 539

Menukaart Pinchos

Laat u verrassen in onze Pinchos Taberna, geheel in de sferen van Spanje! Zeven dagen per week serveren wij tot in de late uren de meest verse pinchos; krakend vers gesneden stokbrood, rijk belegd met de mooste ingrediënten van hoge kwaliteit!

De gehele avond zullen onze medewerkers langslopen met heerlijke pinchos. In elke pincho zit een prikkertje en aan de hand hiervan wordt afgerekend. De prijzen van de pinchos variëren van € 2,-, € 2,50, € 3,- Naast de pinchos kunt u ook diverse dingen zelf bestellen uit onze keuken, zoals mooie hamplateaus, nacho’s steaks, gamba’s of andere kleine gerechten.

Natuurlijk serveren wij Spaans Mahou bier van de tap, en hebben wij ook nog diverse Spaanse bieren op fles. Er is een uitgebreide Spaanse wijnselectie, veel ook te bestellen per glas. Vraag gerust uw gastheer voor advies.

Reserveren bij Pinchos? Dit is uitsluitend telefonisch mogelijk 0314 365 539Bekijk de menukaart