Pinchos Taberna

Laat u verrassen in onze Pinchos Taberna, geheel in de sferen van Spanje! Zeven dagen per week serveren wij toot in de late uren de meest verse Pinchos; krakend vers gesneden stokbrood, rijk belegd met de mooiste ingrediënten van hoge kwaliteit! De gehele avond kunt u pincho’s & tapas bestellen en natuurlijk hebben wij ook andere Spaanse klassieke voorgerechten, steaks, gamba’s, paella of andere specialiteiten. Natuurlijk serveren wij Spaans bier (Cruzcampo) van de tap, en hebben wij ook nog diverse Spaanse bieren op fles. Er is een uitgebreide Spaanse wijnselectie, veel ook te bestellen per glas. 

Kom je binnenkort een hapje en drankje bij ons doen?

Lees meer

Lola Italian Bar & Kitchen

Comfortfood van het zuiverste soort. Net zoals zovelen onder ons zijn wij al jaren in de ban van de Italiaanse eetcultuur. Wie wordt er niet gelukkig van een bord pasta? De Italiaanse keuken is over de hele wereld geliefd en behoort tot het culinair erfgoed, maar er lijken vaak alleen authentieke gerechten te worden gekookt; er wordt weinig met nieuwe smaakcombinaties geèˆxperimenteerd.

Daar hoopt Lola nu verandering in te brengen met onze visie op de ‘cucina nuova’. Met diverse gerechten die in de basis klassiek Italiaans zijn, maar altijd een eigen flow of karaktervolle twist hebben en echt blijk geven van onze visie op de Italiaanse keuken. 

Lees meer

Macamba Latin American Foodbar

Koken in Latin American stijl, zoals zij van oudsher doen, omhelst alle blends van smaken, geuren en tradities. Vooral de Peruaanse keuken staat bij ons in het middelpunt; La Cocina Peruana! Vergeet daarbij niet de invloeden vanuit Japan, China, Afrika, Het Midden - Oosten, Spanje en Italië. U zult al die invloeden beleven en proeven in ons menu. 

Bij ons ligt de keuze bij u, wij hebben een prachtig 5 gangen verrassingsmenu een nog uitgebreider 7 gangen especial menu en een mooie a la carte kaart, voor ieder dus wat wils. Bij ieder gerecht kunnen wij u een goed glas wijn aanraden. Ook is onze cocktailkaart zeker de moeite waard om eens goed te bekijken, deze is met alle zorg samengesteld door onze barman. 

Kom jij genieten in tropische sferen bij Macamba?

Lees meer

Beleef Gringo's digitaal!

Start de virtuele tour