Platos a la parrilla

Creekstone Black Angus

  • € 38,-
  • Prime rib ± 500gr

    Gesneden uit de ribben van het rund, met een klein bot er nog aan. De steak is enorm mals, en smaakvol door de mooie dooradering van het vet.

  • € 28,50
  • Farmsteak ± 300gr

    Een dun gesneden steak die met vet dooraderd is. Een grove structuur, maar wel heel mals.

  • € 28,-
  • Ribeye ± 220gr

    Steak met een goede vetmarmering, dit maakt het vlees zacht en enorm smaakvol.

  • € 21,50
  • Kogelbiefstuk ± 200gr

    Een magere biefstuk gesneden van de bovenbil van het rund.

  • € 33,50
  • Tournedos

    200 gram, het meest malse en magerste stuk vlees van het rund

Meat for Two

  • € 29,50 p.p.
  • Côte de boeuf van MRIJ van Piet van den Berg ± 800gr

    Eigenlijk een ribeye met een stuk van het been er nog aan. Zacht en smaakvol zal deze steak van echt Hollands MRIJ rund zijn.

  • € 29,- p.p.
  • Rubia Gallega steak

    500 gram, gesneden uit de dunne lende van het Spaanse Rubia ras uit Galicie. Ook wel Spaans Wagyu genaamd